Skolan

Sitter just nu i skolan och har haft lunch. Väntar nu bara på matten och sen svenska för att ha svenska prov. Lite segt med de sämsta lektionerna kvar.
Senare blir det sista hundkursen för Selma och mig och plugg


Segt

Såg att mitt inlägg laddades in på bloggen nyss, 10timmar senare haha..
Sitter just nu på psykiatrin och kollar på någon seg film och dricker red bull för att hålla mig vaken.
Känns som hela veckan går segt.
Efter denna lektion har jag lunch sen specialpedagogik sen ska jag hem.
Ska packa lite inför morgondagens resa till Stockholm med klassen och plugga lite. Kanske träna om jag hinner.
Har alltid mina veckor så bokade att jag knappt hinner hälften. Är sånt planeringsfreak att jag har en kalender och skriver allt i och ett block som jag skriver vad jag ska hinna på en dag.
Kan säga att det alltid är fullt upp, tyvärr..
Men det löser sig sen med åren förhoppningsvis 😜


22.17

Det är sent på kvällen och jag är helt död trots 3 lektioner i skolan..
Känner verkligen att skolan snart är över och tur är väl det. Bara att alla uppgifter ska in samtidigt i princip.. Det är döden..
Efter skolan gjorde jag klart engelskan jag låg efter med och sen var det vårfest på thencys dagis som jag skrev tidigare. Var ganska segt eftersom det regnade och blåste och alla snoriga skrikande och tjutande ungar överallt.
Det var olika aktiviteter där som hade med bondgården att göra. Som att hoppa hästhoppning då man var häst, sätta knorr på grisen och ansiktsmålning. Thency kom igång som mest på slutet.
Efter det fick jag övningsköra hem, vilket var första gången en så lång strecka.. Satt pissnödig ett antal gånger när lastbilar kom i motsatt riktning, haha! Och nu sitter jag här och det är snart dags för sängen :)


Måndag morgon. 😳

Måndag morgon och det är segt som bara den!
Har precis lämnat Selma hos mamma och pappa eftersom hon är där under dagarna, då mamma är hemma på dagen eftersom hon jobbar natt.
Just nu sitter jag på stationen och ska till skolan. Har engelska första lektionen då jag ska lämna in en engelskauppgift och redovisa en film vilket jag inte har förberett.. Känns jädrigt surt just nu dock 😳
Får väl fixa det idag när jag kommer hem.
Ikväll blir det som sagt vårfest på thencys dagis 😊


Söndag

Söndag och helt mör i kroppen. Hela veckan har varit full av massa saker.. Allt från läxor till jobb. Så idag jobbade jag från 10-17. Kaos då folk var och käkade morsdagsfika. Dock var det mödrarna som bjöd sina barn och barnbarn men ändå.. ;)
Denna vecka ser också full ut. Ska till Stockholm med klassen på onsdag och jobb på lördag. Det är väl det enda som inte är i de "normala" rutinerna. Ja, och sen ska vi på vårfest på thencys dagis :) ska bli kul och mysigt!!



Smörgåstårta som chefen och jag gjorde på jobbet :)


Ingen höjdare på blogg..

Måste erkänna att jag inte är någon höjdare på att blogga. Helt idé lös och har ingen tid egentligen så fattar inte vad jag bloggar för.. Haha skriver lite när jag känner för det.
Idag är det mattenationella i 4,5 timma. När den slutar så ska vi äta men matsalen har stängt då så vi får väl se om vi kan käka någon annan stans... Känns lite surt att inte äta när man suttit och koncentrerat sig så länge..
Men har iallafall laddar upp med Loka, risifrutti och kinapuffar. För energi och för socker.. Men vi får väl se hur det går..
Ikväll är det hundkurs som gäller. Det blir centrum för oss och köra social träning... Tror inte det blir några större problem :)


Fredag ☀

Det är fredag och det är sol ute! Älskart. ☀ Skönt att vakna upp på morgonen och se att det är ljust!
Just nu sitter jag på tåget påväg till skolan för att ha engelska och tre andra lektioner. Har projektarbete på bilden så det är mer eget ansvar och det sket jag i idag så det blev en sovmorgon! 😁
Dagen ser ut som så att det är först skola, sen ska mammas hår färgas, ska träna min lilla bebis antingen med spår eller social träning och sen ska jag göra cakepops. Första gången jag gör det hemma så vi får väl se hur det går..
Ser fram imot helgen då vi ska till syrran imorgon och hennes kille och hälsa på och sen ska vi grilla där och kanske spela lite spel. Sen på söndag ska Rickard köra cross så antagligen ska vi upp dit ett tag och sen ska vi på hundkurs.
Kommer bli en bra helg känns det som. 😊

Ha en bra fredag!! ☀😘


Sol

Fy fabian va fint väder det är idag!
Det är strålande sol och det blåser lite men vindarna är varma!!
Helt otroligt att vi fick sluta tidigare med. Annars brukar vi alltid sluta när det blir dåligt väder.
Planerna för dagen är inte stora. Vädret och solen ska avnjutas och sen blir det grillning. Ska bara vänta på att Rickard ska sluta och sen ska han på massage han fick av mig. Sen ska han och jag ses..


RSS 2.0