Hemma

Är äntligen hemma efter en tuff skoldag. Eller ja, har varit hemma i en timma nu men ändå :$ .
Sen jag kom hem har jag bara lagt fram kläder till boxningen sen och målat mina äckliga små naglar..
Snart ska vi käka här och efter det hade jag tänkt sätta mig att plugga lite på två redovisningar som vi har i slutet av veckan och i början på nästa vecka. Tänkte även kolla igenom avsnittet i medicin om läkemedel som vi har prov på torsdag i. Känns som det är lite mycket grupparbeten i skolan nu och prov som ska vara klara samtidigt. Sug, hatar att göra grupparbeten för det blir aldrig som man vill och man blir bara irriterad på gruppen för att allt blir stressgjort sista dagen..


Rast fast jobbar psykologi!

Har just nu rast men jobbar med psykologi för att vi har en förhoppning om att få sluta tidigare!
Fanny och jag har grupparbete om manipulation. Kan inte säga att det är super kul eftersom allt i psykologi är oftast så flummigt. Det ska vara klart denna vecka och redovisas på fredag och vi har bara en lektion på oss .. Stress!! :(


På tåget

Sitter just nu på tåget på väg till skolan. Missade första tåget så kommer någon minut försent men vad gör det om hundra år?!
Idag när jag kommer hem hade jag tänkt att jag ska plugga eftersom vi har prov i medicin på onsdag :(.
Vi får väl se hur det går med den saken ;)
Hoppas ni får en bra dag!


Måndag

Haha såg nyss att jag inte bloggar sen augusti så fick lite ångest och var tvungen att slänga in ett inlägg. Det har hänt mycket sen sist och det är inget jag orkar gå igenom.. Haha , skulle bli alldeles för mycket 😜.
Men tänkt iallafall komma igång lite med bloggandet igen när jag känner för det ;).


RSS 2.0