Lördag

Sitter just nu vid okstugan och ska sälja löpexgrejer.
Allt ifrån strumpor och skor till gel.
Just nu skiner även solen så vi får hoppas att den gör det hela dagen!


Selma

Min lilla Selma är en blandras mellan en Jack russel och chihuahua. Hennes mamma va russel och pappan var chihuahua, så när vi hämtade henne såg det lite kul ut eftersom valparna var lika stora som pappan och mamman till valparna var stor som ett hus :).


Söndag!

Det är söndag och är hur sliten som helst!
Veckan bestod av praktik till torsdagen för att sen ha skola i fredags. I fredags kom även Annette och emma från Södertälje och de åkte kanske hem för en halvtimma sen. Inte för vi gjort något speciellt är man ändå helt slut eftersom vi satt uppe sent och pratade.
Men just nu sitter jag och bara slöar i soffan. Väntar på Rickard som spelar match men som jag vet är en match i 90 min men han har varit borta i 3 timmar..
Som jag skrev för några rader sen så slöar jag och så ser mina veckor ut. Hittar inte lust till något, varken träning, skola eller jobb men får väl hoppas på att den kommer tillbaka..


Måndag

En veckas praktik har snart gått och min ilska för vissa människor man brukar bara stiger. Spelar ingen roll om man skulle springa jorden runt för dom, då skulle det inte vara tillräckligt snabbt iallafall..
Men det finns så klart väldigt bra och tacksamma personer man brukar med, så de väger upp allt det dåliga.. 😊
Det är så kul att en människa kan skina upp så om man bara bäddar personens säng eller bara tar på personen strumpor!
Det är en ära att få vara i sånna människors liv och det är då man är glad över att man jobbar som undersköterska :) .
Nog om det.
Här hemma rullar allt på med.
Har bytt rum med mamma och pappa nu så jag har inte ens en fjärdedel av det rummet jag hade tidigare men det känns ändå som jag redan börjar få bättre ordning här. Så det känns bra!
Nu ska jag vila upp mig lite och kanske sova för att orka morgondagens praktik och även boxningen imorn :) 👍👊


Seg

Den här dagen kunde ju inte varit segare!
Har bara kollat på film hela dagen än så länge. Polisskolan och Kalle och chokladfabriken!
Sitter och väntar på att Rille ska komma hem så det blir lite liv i den här lägenheten eftersom Selma bara sover och sover, den lilla bebisen!
Senare blir det kanske att dra till gymmet och sen bara ta det lugnt igen och mysa.
Rille och jag firar 15 månader idag ❤✌


Blogga

Det tar bara längre och längre tid mellan mina inlägg på bloggen så förstår inte varför jag ens har den kvar 😁. Men det är kul att bara skriva ett inlägg lite då och då. Har ju trots allt besökare ändå, sjukt nog!

Som det ser ut nu rullar livet på, har blivit hundägare med min älskade pojkvän, han har skaffat lägenhet så här hänger jag väldigt ofta och skolan rullar på.
Just nu har vi praktik i 5 veckor, så en av fem veckor är avklarade ✌. Skönt att det är lite praktiskt med och inte bara massor av theori.


RSS 2.0